Erik van der Velden – redacteur

Hoi schrijver!

Ben jij op dit moment druk bezig met jouw waanzinnige manuscript? Heb jij een te gek verhaalidee, maar loop je vast? Of ben je bang dat je verhaal niet goed overkomt bij je lezerspubliek? Aarzel niet en leg je verhaal aan me voor tijdens Boekgerei 2024.

Ik ben Erik van der Velden en ik werk als redacteur bij uitgeverij ClusterEffect. Zelf schrijf ik graag fictieve verhalen en ik heb vier boeken uitgebracht, waaronder twee verhalenbundels. Maar het meest benieuwd ben ik natuurlijk naar jouw verhaal.

Laat me jouw avonturen beoordelen met een gratis quickscan. Neem je manuscript (of je synopsis) mee naar Boekgerei 2024. Hopelijk zie ik je daar!

Lottie van Starkenburg – Auteur – Samenwerken aan PR/marketing

Hoe promoot je jouw boeken op een leuke en effectieve manier? Door het samen te doen! Lottie vertelt je over de voordelen van met een groepje schrijvers van vergelijkbare boeken samen werken aan promotie en PR: het levert plezier, tips, nieuwe ideeën, netwerk en schaalvoordelen op. Leden van haar collectief stonden o.a. in landelijke media en vakbladen. Wil je het ook proberen? Laat je gegevens achter op het matchmakers bord en krijg na afloop jouw matches. Vooral geschikt voor non-fictie, maar Lottie heeft ook ideeën voor fictieschrijvers.

Lottie van Starkenburg is auteur van Mijn vriend Damocles en Energiek leven.

Susan Derksen – Kobo Writing Life

Steeds meer boekenliefhebbers gebruiken graag een eReader, tablet of telefoon om op te lezen. Heb je een boek geschreven en wil je dat het precies je doelgroep vindt? Via Kobo Writing Life, het auteursplatform van Rakuten Kobo, kan dat snel, makkelijk en gratis.

Je eBook of luisterboek is verkrijgbaar via Bol en kobo.com, precies de plaatsen waar het niet mag ontbreken. Als je het daarnaast beschikbaar stelt via Kobo Plus, bereik je Kobo’s enthousiaste lees- en luisterabonnees: een mooie aanvulling op je verkopen. Je houdt tot 70% van de inkomsten zelf, en kunt je eBooks en luisterboeken ook gewoon via andere partijen blijven aanbieden.

Tijdens deze editie van Boekgerei vind je Susan Derksen, Kobo Writing Life manager voor Nederland, op de informatiemarkt. Susan heeft meer dan tien jaar ervaring in het uitgeefvak en overlegt graag met je over jouw schrijf- en publicatieplannen. Wil je meer weten over publiceren, promoten en verkopen via Kobo en Bol? Kom dan zeker even langs voor een praatje of een live demonstratie van het platform.

Loes Vork – Bestelbijdeauteur.nl

Loes is marketingtrainer en auteur. Ze geeft zowel zelf uit als bij een traditionele uitgeverij. Samen met haar dochter Nienke richtte zij ‘Bestelbijdeauteur.nl’ op, een online platform voor boeken die lezers rechtstreeks bij de auteur kunnen bestellen. Het platform helpt lezers om deze bijzondere boeken niet mis te lopen en om plezier te hebben in het rechtstreekse contact met de auteur. De boeken van zelfverkopende auteurs (zowel zelf uitgevend als bij een uitgeverij) worden via  bestelbijdeauteur.nl beter zichtbaar en vindbaar. Auteurs die hun boek (ook) zelf verkopen, verdienen vaak meer aan hun boek en hebben profijt van het contact met de lezers.

 Op de informatiemarkt kun je bij Loes terecht voor:

  • haar boeken ‘Uitgelezen’ en ‘Denk je dat je mij kunt helpen?’
  • informatie over het platform Bestelbijdeauteur.nl
  • informatie over de wekelijkse gratis marketingtips voor auteurs