De bundel ‘Wintersferen’ bevat twintig verhalen, ook van deelnemers aan de Boekgerei schrijfwedstrijd wintervertellingen.

De bundel ‘Wintersferen’ voor Samen sterk huis, centrum voor leven met en na kanker in Woerden is verschenen. Twintig auteurs schreven een verhaal waaronder Tosca Menten en John Brosens. Een deel van de verhalen kwam binnen via de schrijfwedstrijd ‘Wintervertellingen’ van Boekgerei.

De beste verhalen kregen een plek in de bundel, de winnaar bij de volwassenen en de winnaar bij de jongeren ontvangen op zaterdag 21 oktober bij de presentatie van de bundel een juryrapport, een oorkonde en een optie voor een contract.

Dit waren de Wedstrijdvoorwaarden.

De bundel met 280 pagina’s kost 10 euro en is te koop in het Samen sterk huis en bij bijna alle boekwinkels in Woerden. Wie wat verder weg woont kan de bundel online bestellen via  Samensterkhuis.nl/product/boek-wintersferen

Twee prijswinnaars

Op zaterdag 21 oktober 2023 werd de bundel officieel gepresenteerd in het Samen sterk huis en Tosca Menten was erbij. Zij zette de twee winnaars van de verhalenwedstrijd in het zonnetje. Dit zijn bij de volwassenen Erik van der velden met ‘Vallende sterren’ en Frederique Verlee met ‘Winterslaap’.

De bundel is ook bij verschillende bibliotheken te leen,